Общи условия

Настоящите "общи условия" уреждат отношенията между АСИМЕТРИЯ ЕООД( собственик на Smile Kids) и потребителите на електронния магазин Smile Kids наричан по-долу "сайт". АСИМЕТРИЯ ЕООД е дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България, със седалище и адрес на управление гр. Враца жк. Дъбнина 48 ет. 5 ап. 22, ЕИК 202450090, телефон за връзка 0887763746 , e-mail. Detski-drehi.net e онлайн магазин за продажба на бебешки и детски дрехи от 0 месеца до 7 години. Всеки потребител, който използва сайта се съгласява с настоящите общи условия. Всички цени, обявени в сайта в български лева и са с включено ДДС. Доставката на всички стоки е безплатна независимо от стойноста на поръчката.

От сайта може да пазарувате като с регистрация, така и без регистрация. Всеки потребител регистрирал се в сайта Smile Kids участва в програми за лоялни клиенти .С регистрацията в сайта всеки потребител са съгласява да получава на имейли с рекламна цел- промотиране на нови продукти, намаления и участия в специални лоялни програми. Нерегистрираните клиенти не участват в програмите за лоялни клинти. Предоставянето на личните данни е доброволно, тяхното обработване и ползване е с цел покупка от сайта и се съхраняват в съответствие със Закона за Защита на Личните Данни.

 

Поръчка

Всеки клиент, направил валидна поръчка през сайта получава на посочения от него имейл потвърждение за получена поръчка. Следва обработване на поръчката и потвърждение чрез телефонен разговор от страна на клиета, пратката се изпраща с всички поръчани от клиета артикули. При липса на даден артикул служител на фирма АСИМЕТРИЯ ЕООД ще се свърже с клиента, за да потвърди, че желае пратката да бъде изпратена без липсващия артикул. След потвърждението на пратката се изпраща до офис на куриерска фирма СПИДИ АД или посочен адрес безплатно. След допълнително уточнение клиента може да поиска доставка до офис на друга куриерска фирма, като сам заплаща цената за доставка.

 

Плащане

Всеки клиент има възможност да заплати поръчаните от него артикули чрез наложен платеж (при получаване на пратката от куриера) или по банков път.

Банкова сметка: BG55RZBB91551006161555; BIC: RZBBDGSF; титуляр: АСИМЕТРИЯ ЕООД

 

Връщане  и Замяна на стоки

Имате право в 14 дневен срок да върнете или замените закупен от нас продукт без основателна причина. За целта е необходимо да попълните „Формуляр за връщане или замяна“ с касовия бон, който ще получите с доставката на вашата пратка. Във формуляра задължително трябва да отбележите дали е връщвне или замяна .

При замяна на продукта е необходимо да изпратите към нас артикула, който искате да се замени. След получаването на пратката ще получите потвърждение чрез имейл или телефонно обаждане. След което е необходимо да поръчате  артикул, с който желаета да се замени, като в полето коментар запишете „Замяна“.

След като получим и проверим пратката ще бъдете уведомени с имейл. Сумата за връщане или разлика в сумата при замяна на продукта се възстановява по банков път в рамките на 5 работни дни. За целта е необходимо да изпратите IBAN заедно с трите имена на титуляра на сметката.

Изпращането на пратката може да стане с куриерска фирма по Ваш избор до офис на фирмата или до адрес:

Гр. Враца ул. Търговска № 6

Разходите за връщане или замяна на продукта са изцяло за ваша сметка.

 Моля обърнете внимание, че на връщене или замяна НЕ ПОДЛЕЖАТ стоки, които са с махнат етикет, изпрани са, изгладени са, обличани са или са третирани по някакъв друг начин.


Рекламации

Всеки клиент, закупил стока от сайта има право да предяви рекламация в 14 - дневен срок от получаването и, в случай когато получените артикули несъответстват на поръчаните, сгрешен е размера или стоката е с дефект. Рекламация не се приема, когато закупената стока е с махнати етикети, обличана е, изпрана е, гладена е и е третирана по някакъв ничин. В зависомост от вида на рекламацията клиента може да поиска отстъка 50%, замяна или връщане на продукта, като  за целта е необходимо да попълните „Формуляр за връщане или замяна“ заедно с касовия бон, който получавате с пратката.Разходите за куриерска услуга са изцяло за продавача.  Всички суми се възстановяват в рамките на 5 работни дни по банков път.

АСИМЕТРИЯ ЕООД си запазва правото да променя общите услови, като всяка промяна ще бъде публикувана тук, а  регистрираните клиентите ще бъдат информирани своевременно чрез имейл.